2020-11-29
Alternativ frontend till Reddit

Som jag antar att många vet vid det här laget så finns det lite mer etiska alternativa frontends till en del stora sidor, så att man kan besöka dessa utan all bloat, oetiska och ofria JavaScripts, och ofta med bättre UI/UX.

Till exempel så finns

Men nu har det äntligen kommit en alternativ frontend till Reddit, vid namn Teddit. Detta tycker jag är väldigt trevligt.

Jag har länge använt old.reddit.com istället för den “nya” fula versionen av Reddit, men med Teddit slipper vi bland annat JavaScript helt och hållet. Punkterna som beskriver Teddit från repot är följande:

Ännu har jag inte hunnit testa Teddit så mycket då jag hittade den idag, men det ser väldigt lovande ut. Det är dock ett nytt projekt och i skrivande stund så var det bara en vecka sedan första commiten pushades.

#frontends #reddit